Sport

Bones vibracions 2012

Bones vibracions 2012

Aquest any ha començat molt bé amb dues MMP (millor marca personal) en les distàncies de 10000 i Mitja Marató. En concret, 42:07 a la cursa de Sant Antoni i 1:35:02 a la Mitja Marató de Sitges. Tot sigui per preparar la Marató de Barcelona de finals de març.

Ahir em van fer una prova d’esforç a la clínica Creu Blanca. Tothom em deia que me l’havia de fer per no tenir cap ensurt el dia de la Marató. La veritat és que va anar molt bé. Bons resultats (me’ls donaran oficialment la setmana que ve) i la tranquil·litat que tinc el cor perfecte.

Aquest cap de setmana toca la Mitja Marató de Barcelona. No em veig capaç de superar la marca de Sitges. Crec que ja he arribat al meu sostre.

Tot i això, espero que les meves noves Asics Kayano 18 comprades al meu amic Oriol Queraltó de la botiga Esportíssim, m’ajudin en els pròxims reptes.