Sobre mi

Qui sóc?

Sóc desenvolupador web. En el passat, dissenyador multimèdia, editor de continguts web, arquitectura de la informació i altres perfils del món web. Treballo actualment com a Scrum Master d’un equip de Desenvolupament web a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Profesionament m’obsessiono a construir interfícies funcionals clean code que compleixin amb els últims estàndars. La web i els mòbils són la meva passió. M’encanta aprendre coses noves i posar-me reptes. Ara molt centrat a portar equips de persones amb Metodologies Agile / SCRUM.

Què ser fer?

Expert en els estàndards W3C, CSS3, SEO, Cross Browser Compatibility, Javascript, Usability, Bootstrap, LESS, SASS, SVN, Git, Responsive web Design, Accessibilitat, Content Management System i PHP / MySQL.

I del tema personal, què?

Sóc pare de dos nois. M’encanta fer parapent, curses de muntanya, bicicleta, escalada, excursions però ara sóc adicte al pàdel.

Ferran Moron Faura
Front-end web developer
CCMA
Ferran Moron, grau en Multimèdia, desenvolupador web, apassionat dels estàndards web, accessibilitat, UX a les web de la CCMA (TV3 i Catalunya Ràdio). Adicte al pàdel i a l'outdoor, m'agrada molt la cuina. Escric aquí opinions pròpies i vivències.
Barcelona
ES